Тағам биотехнологиясы пәні бойынша (ВО 11 Биотехнологиялық өндірістік модуль)/Ибрайбеков, Ж.Г.

 

QR-код документа

Оценок: 0

606=қаз
И 15

Ибрайбеков, Ж. Г.
    Тағам биотехнологиясы пәні бойынша (ВО 11 Биотехнологиялық өндірістік модуль) : әдістемелік нұсқаулар 5B070100 "Биотехнология" мамандықтағы студенттері үшін СОӨЖ орындауға арналған / Ж. Г. Ибрайбеков ; Қазақстан Республикасы білім және ғылым министрлігі, Қарағанды мемлекеттік техникалық университеті, "Химия және химиялық технологиялар" кафедрасы. - Қарағанды : ҚарМТУ, 2019. - 50 б. - 721.00 тг
Числится на 01.10.2022 ук 12650 - 18 экз.

ГРНТИ
62.13
УДК
606=қаз

Рубрики: биотехнология--применение биотехнологии

Кл.слова (ненормированные):
азықтық -- ПИЩА -- ЕДА -- ашытқы -- ДРОЖЖИ -- спирт -- өндірісі -- ПРОИЗВОДСТВО -- шарап -- ВИНО -- жасау -- создание -- молоко -- переработка -- сүт -- өндеу -- амин қышқыл -- ферменттер
Доп.точки доступа:
Қазақстан Республикасы білім және ғылым министрлігі
Әбілқас Сағынов атындағы Қарағанды техникалық университеті. Химия және химиялық технологиялар кафедрасы

Экземпляры всего: 18
Книгохранение (3), каф. ХиХТ (15)
Свободны: Книгохранение (3), каф. ХиХТ (15)