QR-код құжаттың
>606=қаз
З-32
Заядан, Б. Қ.
Тағам биотехнологиясы : жоғары оқу орындарының биология, биотехнология мамандықтары бойынша оқитын студенттерге, магистранттар мен тағам өндірісі технолог мамандарына арналған оқу құралы / Б. Қ. Заядан, Г. Өнерхан ; Әл-Фараби атындағы Қазақ ұлттық университеті. - Алматы : Қазақ университеті, 2011. - 301 бет. - ISBN 9965-29-606-5 : 3950.00 тг
ГРНТИ | 62.99.39 | |
УДК | 606=қаз | 606(07)=қаз |
Рубрики: биотехнология--применение биотехнологии
Кл.слова (ненормированные):
ашытқылар -- активті -- биологиялық -- метаболиттер -- санитарлық -- препарат -- гигиеналық -- бақылау -- айран -- ірімшік -- спирт -- сыра -- ет -- шұжық -- маринадтау -- қоспалар -- биотехнология -- биология -- медицина -- органикалық -- қышқылдар -- генетика -- нанотехнология -- биологиялық -- қоспалар -- сүт
Доп.точки доступа:
Өнерхан, Г.
Әл-Фараби атындағы Қазақ ұлттық университеті
Экземпляры всего: 30
Книгохранение (1), Абонемент гл.корпус (29)
Свободны: Книгохранение (1), Абонемент гл.корпус (29)