Тағам биотехнологиясы/Заядан, Б.Қ.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

606=қаз
З-32

Заядан, Б. Қ.
    Тағам биотехнологиясы : жоғары оқу орындарының биология, биотехнология мамандықтары бойынша оқитын студенттерге, магистранттар мен тағам өндірісі технолог мамандарына арналған оқу құралы / Б. Қ. Заядан, Г. Өнерхан ; Әл-Фараби атындағы Қазақ ұлттық университеті. - Алматы : Қазақ университеті, 2011. - 301 бет. - ISBN 9965-29-606-5 : 3950.00 тг

ГРНТИ
62.99.39
УДК
606=қаз
606(07)=қаз

Рубрики: биотехнология--применение биотехнологии

Кл.слова (ненормированные):
ашытқылар -- активті -- биологиялық -- метаболиттер -- санитарлық -- препарат -- гигиеналық -- бақылау -- айран -- ірімшік -- спирт -- сыра -- ет -- шұжық -- маринадтау -- қоспалар -- биотехнология -- биология -- медицина -- органикалық -- қышқылдар -- генетика -- нанотехнология -- биологиялық -- қоспалар -- сүт
Доп.точки доступа:
Өнерхан, Г.
Әл-Фараби атындағы Қазақ ұлттық университеті

Экземпляры всего: 30
Книгохранение (1), Абонемент гл.корпус (29)
Свободны: Книгохранение (1), Абонемент гл.корпус (29)